Työpaikat

Tervetuloa iloiseen joukkoomme!

Asiakkuusvastaava

Haemme kasvavaan tiimiimme asiakkuusvastaavaa.

Olemme syvällä terveydenhuollon ytimessä toimiva ohjelmistoyhtiö. Kehittämämme Uoma-potilassiirtojärjestelmä on käytössä kymmenellä suomalaisella hyvinvointialueella ja olemme markkinajohtaja alallamme. Asiakaskuntamme kasvaa jatkuvasti.

Järjestelmä tarjoaa tehokkaan ja turvallisen tavan siirtää potilaita eri hoitoyksiköiden välillä. Se tehostaa terveydenhuollon toimintaa ja parantaa potilasturvallisuutta. Käyttäjäpalautteemme on erinomaista.

Työtehtäviin kuuluu järjestelmän käyttöönottojen suunnittelua ja toteuttamista yhdessä asiakkaan kanssa, sisältäen mm. käyttäjien koulutuksen, asiakkaiden kanssa yhteydenpidon sekä tukitoimet. Työskentelet läheisessä yhteistyössä teknologia- ja myyntitiimimme kanssa. Toiminta-alueena on koko Suomi.

Kokemus it-alan asiakastyöstä ja terveydenhuollosta auttaa menestymään työtehtävässä, mutta muodollista koulutusta tai spesifiä työkokemusta tärkeämpää on oikeanlainen persoona ja asenne.

Tarjoamme motivoituneen ja hauskan työyhteisön, joustavan kulttuurin, sekä hyvät työsuhde-edut. Toimistomme sijaitsevat Tampereella ja Helsingissä ja pääasiallinen työpisteesi sijaitsee Tampereella.

Mikäli olet etsimämme henkilö, niin ota yhteyttä toimitusjohtajaamme Taaviin:
taavi.saviauk@unitary.fi
050 543 5789